Папки с дидактичен материал

                                               
 
 
КАРТИННА АЗБУКА

Помагалото е предназначено за колективна работа в предучилищна група и първи клас и е съобразено с програмата на МОН.
Цена на комплекта – 15,40 лв.

Дигиталната книжка "Папки с  дидактичен материал" на ПС "ДЕТЕ СЪС ЗЛАТНО СЪРЧИЦЕ"

 

ЕДНО, ДВЕ, ТРИНКИ – ЦИФРИЧКИ В КАРТИНКИ

Комплект картонена папка с 14 бр. цифри и математически знаци с размери 320х220 мм. - картон, цветен печат. На гърба на всяка цифра и знак е показан начина на изписване.
Помагалото е предназначено за колективна работа в предучилищна група и първи клас и е съобразено с програмата на МОН.
Цена на комплекта – 9,60 лв.

 


ПРИКАЗКИ ПЪСТРУШКИ – част 1

Комплект картонена папка с 24 богато илюстровани сюжетни момента с размери 320х220 мм - картон, цветен печат на 6 приказки: „Косе Босе”, „Житената питка”, „Маша и мечокът”, „Дядовата ръкавичка”, „Дядо вади ряпа”, „Под гъбката” и „Бабомартенска приказка”.
Част от героите в приказките: „Житената питка”, „Дядовата ръкавичка”, „Дядо вади ряпа” и „Под гъбката” се изрязват и се ползват от децата в процеса на разказване на съответния сюжетен момент.
„Приказки пъструшки” е прекрасно помагало в работата по направление „Български език и литература” и ядро „Драматизации, етюди и артистично игрово пространство” на направление „Игрово пресъздаване и изразителност”. „Бабомартенска приказка” е разработена и предложена като оригинален сценарии за тържество за 1-ви март.
Помагалото е предназначено за колективна работа в предучилищна група и първи клас и е съобразено с програмата на МОН.

Цена на комплекта – 15,00 лв .

 

 ПРИКАЗКИ ПЪСТРУШКИ – част 2

В папката са включени илюстрации на седем приказки: "Две сести", "Майчина сълза", "Костенурката и заека", "Сиводрешко и Бързобежко", "Палечка", "Приказка за веселата уличка" и "Вълшебната гривна", подходящи за работа с деца от подготвителна група. Всяка пиказка е илюстрирана в няколко сюжетни картини /общо 24 / , съобразени с възрастовите особености на децата. "Приказки – пъструшки "№2 са допълнение на работата по направление "Български език и литература" ядро "Възприемане на литературно произведение" – определяне по илюстрация последователността на сюжета на литературното произведение. Особено полезни са и за ядро "Драматизация, етюди и артистично игрово пространство" на направление "Игрово пресъздаване и изразителност".

Разработени в тази форма "Приказки пъструшки" дават богати възможности за разнообразни задачи и игри , според възможностите на децата и идеите на учителя. Подбраните приказки са съобразени с разработените теми в "Природен " и "Социален свят" на ПС "Дете със златно сърчице".

Цена на комплекта – 15,00 лв .


ИГРИЧКА В ТОРБИЧКА

/Демонстративен материал и дидактични игри в помощ на часовете по „Социален свят” и „Природен свят”/

Комплект картонена папка с 24 богато илюстрирани теми:
Природен свят: Лицата на гората Зима-Пролет, Лято-Есен, Ден-Нощ; Негово величество Хлябът; Пътешествие на вълшебната капка; Тайните на шестте крачета; Вълшебното перце; Вълшебната люспа; Домашни животни; Букварче за малко билкарче; Всяко плодче и листо да намери своето дърво.
Социален свят: Празниците; Технопътешествие у дома; На крилца и колелца; Какъв ще стана; Вълшебните геометрични фигурки.
Част от темите се нарязват на картончета и се използват за различни игрови форми.

Цена на комплекта 15,00 лв. 


За връзка

ИК "МАРК-91" Люба Маркова

Пловдив - 4002 ул. "Матинчеви градини" №12

Тел./Факс: 032 241 434
GSM: 0885 349 603Contact Us

Музикално оформление: 

 http:bensound.com